Luleå HF

116122 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2674790

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Tack, tack! Ja, det har varit härligt att följa våra ståldamer på deras framgångsrika resa och nu avslutar de nog på topp, innan vi blir sönderköpta av nordamerika.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Småkollar lite på ångestmatchen HuVa-Oskars, sim är ett elände då klapporna är det enda som hörs från läktarna.

Matchen har tyvärr begåvats med Boden-Älvsbyns bidrag till "svenskt dömeri". Matchen står 0-0 till mitten av andra period, då HuVa sätter 1-0.

I slutet av andra perioden blir det hjärnsläpp av Älvsbyn-bodensiskt snitt och de tar sju utvisningar på 1,5 minuter - de tre sista på Oskars på ett sådant sätt att man inser att det är klapphysteriorsakad psykisk kollaps. Näst sista tas på Engsund som tacklar fast ett Huva mot sarg, har då en arm vid sidan av denne: allt är en pyttebaggis; då skulle man ta en 40-50 utvisningar på de som brottas på Omark varje match.

Och efter en sådan minst sagt tveksam utvisning, tar de sedan en ännu värre, då en Oskars, när de spelar 3 mot 5, crosscheckar svagt ety HuVa över axlarna i ryggen, varpå denne låter sig falla som en fura framåt.

Helt sjukt. Nästan omöjligt att hålla reda på hur länge Oskars får spela 3 mot 5. De står dock emot (med fem spelare i utvisningsbåset), men trötta efter det lycka HuVa smälla in 2-0, via en styrning på ex-Apan Burströms klubba.

Nu kan ju Oskars inte längre spela det försvarsstyrka med kontringar-hockey de gjorde i match ett utan måste chansa framåt. Då får HuVa smälla in 3-0 också.

Sju min kvar, Oskars har givit upp matchen redan. Sänkta viss del av HuVa, till större del av Älvsby-Bodens hjärntrust.

Och allt detta under Sydbottens hockeysabotage i form av KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-KLAPP-...
Kommentera