Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2688048

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Kollar lite på Apan-Fiskrenset, 2-0 efter två perioder. Känns som att Apan är snabbare på isen och ettrigare i man-mot-man-situationer, samtidigt som att Fiskrenset inte riktigt kommer in i matchen som Apan äger och Fiskrenset inte riktigt hänger med.

Lutar alltså mot att Apan tar sig till final igen.

Nu har de som bekant Oscar Möller borta hela säsongen, sen ilskne kvänen borta sedan läng även om han länge ryktats tillbaka, Per Lindholm borta fast strax tillbaka kanske.

Imponerande att Apan lyckas så bra trots att de saknar så många viktiga spelare.

Ytterligare har vi sett Andreas Jonsson sätt in en rejäl tackling på en fiskrensare som kom efter sarg. Fiskrensaren stannade dock, varpå Johnsson bara tacklade sargen och tycks ha fått rejält ont på höger överarm. Johnsson har sedan dess lämnat matchen. Oklart om det är en svår skada eller inte?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Apan börjar tappa greppet något, och plötsligt lyckas Fiskrenset ta fram några halvchanser. De skickar in en puck i femte luckan på apvakten och 1.5 min senare en mjuk backhand mot målet. Bacillskräcken silar in båda.

Nu 2-2 alltså. Inte ovanligt att Apan i ledning med några mål släpper in motståndarna till lika. Mot Pungen släppte de ju 3-0 till 3-3 två gånger; och nu har de släppt 2-0 mot Fiskrenset till 2-2 två gånger. Ändå har de sedan vunnit matcherna.
Kommentera