Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2689784

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Kåge: Hmm, jahaja. Ja, det har funnits stark kritik mot brist på coachning mot Ohlsson.

Å andra sidan har detsamma gällt i Luleå. T ex att Bulan vägrade utnyttja hemmaplansfördelen och byta sist, när vi lirade final mot Warulfven för två år sedan. Varpå Mitell satte en specialkomponerad dödalina mot Limpan och Ponta. Å andra sidan vann vi hemmamatcherna, förutom då Game Seven. Samma visa mot Plastjö, senast, Jugren hade speciallina mot Limpan.

Är det något ni supportrar till Apan tycks vara överens om är det att Oskar Nilsson inte duger, mest ramlar på is etc. Han är ju född, uppvuxen och utbildad i Luleå inklusive i Luleåklacken. Jag skulle gärna se honom i Luleå, vi skulle nog få ordning på honom;-)

Nu har jag ju inte sett matchen men Scandal-i-Analium är ju ingen enkel arena med tanke på det tryck de sätter på zebrorna. Tror att ni fixar det här ändå. Går till 3-1 redan i övermorgon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: Herr Nilsson hade en jättebra första säsong i SAIK, var minst i klass med Pudas och därför fick han långt kontrakt. Har inga problem med att han kommer från Luleå, bara att han ramlar lite för ofta :-). Han är en frisk fläkt oxå. Såg du räddningen av LIndvall?
Kommentera