Luleå HF

116082 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2707558

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
2-3 för Tjeckien, Puck tar på domaren och studsar till två tjecker som står 2 mot 0 framför Filifjonken och pass-skott-mål.

Å andra sidan var Sveriges 2-1 också tur, pass som träffade tjeckskridsko och styrdes in.

Och direkt efteråt 2-4. Tek med direktpass till tjeck mitt i slottet. Mellan honom och målet Erik Karlsson som inte går i skottlinjen utan gör sig smal med enda effekt att han skymmer Filifjonken, Som inte hinner se det tunga skottet.

Jahaja.

Tycker att Sveriges offensiv är mest framgångsrik att ta fram backskott från blå men hittills leder det till intet, det där accepterar och fixar tjeckerna.

Tjeckien däremot spelar sig passande in i slottet och hugger där bra mot ett Sverige som är usla på markeringar och positioner.

Nu spelvändning och Tjeckien kommer 3 mot 1. Tjecken med puck lurar att det kommer pass till de två andra tjeckerna, Filifjionken på väg in mot mitten men då drar tjecken på in i femte luckan på Filifjonken som inte hinner tillbaka.

5-2 och Filifjonken slipper fortsätta, får byta av.

Jahajahajaha.

Det mest utmärkande för det svenska spelet är ett värdelöst försvarsspel, när man inte stoppat Tjeckien i mittzon. Jag tror fan hälften av lagen i SHL skulle presterat mycket bättre försvarsspel i de lägena. Inklusive Luleå.

För övrigt en riktigt ful medveten armbågstackling på käken på Lundeström blindside när alla domarna ser åt annat håll där pucken och spelet är. Lundeström mer eller mindre knockas.

Domarna har alltså inte sett något alls och det blir därför inget straff. Men jag förutsätter att denne tjeck, Hutta, får se finalen mot Kanada från läktaren.

Kan inte tro att Tre Kronor ska kunna vända på detta 2-5, då ska de ha tur. Vilket de saknat tidigare när man haft två skott i stolpen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Svenskt PP och JEE blir frispelat i slottet och nyper till och vi får iaf 5-4.

Tycker att det är Warulfvar som övertygat bäst i Sverige. Följt av Luleås Lundeström och Filifjonken som var oskyldig till de flesta tjeckmålen idag.
Kommentera