Luleå HF

116082 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2707585

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: Ja det var riktigt skit att nån lurade iväg Filip till Luleå, där lär man sig bara att vara sämst när det gäller, det vet hela hockey Sverige sedan gammalt. Vänligen när jag även är på tråden, sluta att gnälla på Adrian Kempe, han var näst bäst i Luleå i +/- statistiken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Iceman99: "Lurade iväg Filip till Luleå"?

Nu var Filip talangfull och skulle in på Apans hockeygymnasium, men visste att Apan inte hade någon målvaktstränare för sitt hockeygymnasium, för sina B-junisar och inte för sina A-junisar.

Filip frågade hur det skulle bli, om de skulle ändra sig, men fick nej och begärde också samtal med klubbledningen och fick samma svar.

Då sökte han till Luleås hockeygymnasium som 15-åring och kom in. Där fick han Linda Blomqvist som målvaktstränare, Och förklarade när han nått NHL att han hade henne att tacka för allt. Och på frågan vad han hade fått för målvaktsutbildning tidigare i Apans pojklag. De gav mig instruktionen "Ta pucken!" bara, berättade Filip.

I Luleå Hockey blev han yngst målvakt i SHL, kom till NHL där han nu haft bra avtal och i fjol blev näst bäste av >100 vakter i NHL p stats för räddningsprocent. Och nu VM-målakt för Tre Kronor.

"Lurade iväg Filip till Luleå"?

Ja, det är ju typiskt uttalande av apsupporter.

Ljug, som vanligt.
Kommentera