Luleå HF

116082 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2707611

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: Givetvis överdrev jag då det gäller Filip men vad sägs om Kempes år i Luleå? Näst bäst i +/- ändå ändå misslyckades han.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Iceman99: Du har noll koll. Judas Kempe var bäst betald i Luleå och sägs det i SHL. Var inte riktigt redo efter knäskadan, åkte på annan knäskada. Kom först till nästa höst halvt tränad in och då gick det bra. Presterade i sex veckor, fick bra plusminus eftersom han fick spela med bra medspelare, sedan gjorde han lite mål för Sverige i koskenkorva och efter det la han totalt av i Luleå för att skaffa mer pengar - han fick bäst betalt första säsongen då han inte bidrog alls, något sämre andra säsongen och då var det hejdå.

Luleå gick bättre under hösten då vi bland annat hade en förstacenter som bidrog. Varför Judas Kempe fick bra plusminus, men under den perioden var det en massa andra spelare som hade klart bättre plusminus än Judas. Sedan gick Luleå sämre december-mars - eftersom vår förstecenter bäst betald i serien valde att "otrivas" - och den spelarförlusten var omöjlig att ersätta. Så alla spelare som hade bättre plusminus än Judas under hösten fick sämre plusminus för hela säsongen.

Men för att förstå det måste man tänka lite, och det är inte lätt om man har svårt med tänket.

Kölhalad? En av de absolut värsta rekryteringar som vi gjort.

"Överdrev om Filip"?

Nejdå. Antingen var du helt oinformerad eller så ljög du utan att skämmas.

Även om du inte märkt det, pågår det hockeymatch som kommenteras här. Då innebär netiquette att utomstående ger fan i att komma in här för att tjafsa om annat.

Nu är du informerad och fortsätter du så följer åtgärd.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Iceman99: Kempe? Vem?
Aldrig hört talas om karln.
Kommentera