Luleå HF

116082 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2710806

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: Brome klar!

Finns många olika sätt man kan ställa upp nu..

Omark - O’Niell - Brome
Levtchi - Koivistionen - Nurmi
Shinnimin - Lundin - Andreasson
Lilja - Berglund - Hedqvist


Omark - O’Niell - Andreasson
Levtchi - Koivistionen - Brome
Shinnimin - Lundin - Nurmi
Lilja - Berglund- Hedqvist
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Lulessss: U N D E R B A R T !

Ja, nu jäklar har Bulan ett riktigt fint gäng forwards att laborera med, när hälften av de i linorna är nya och hittar han/de rätt sammansättningar med rätt kemi kan dt bli ini helvitte roligt efter sommaren.

För Luleås del brukar vi ju konsekvent förklara att målvaktssidan är säkrad och det ska man väl våga tro, trots att Lassi haft några formgropar senaste åren.

Så då gäller det att också backarna håller.
• Jesper Sellgren blev ju mycket bra ju längre säsongen led och tack för att han inte snoddes till Schweiz. Nu hoppas han ju också få chansen i PP och släpp fram honom, Bulan!
• Erik Gustafsson är Erik Gustafsson även om han inte håller samma nivå som första åren för oss.
• Marcus Hardegård och Oskars Laaksonen räckte ju till hyggligt och nu borde de vara mer varma i kläderna och prestera ännu bättre.

Tv kvar...
• Pontus Själin
• Frederic Allard
• Ludvig Jansson
• Oliwer Sjöström

Hmm. Pontus levererar ju, förutsatt att han får spela med en bra partner. Ludvig Jansson är ju en rejäl talang även om det var lite svårt för honom att spela seniorhockey första säsongen men har han byggt under sommaren och tar chansen kan han bli sjunde back. Oliwer skulle ju kunna men han kommer att vara rookie ett tag till och vet inte om han når tillräcklig nivå för en fast plats i år.

Och så har vi ju sorgebarnet Allard. som gick -12 det alvår han spelade och ofta slängde puckar och var inte så aktiv defensivt som man hoppats. Han lövade och lövade ju innan han åkte på semester men imponerar han inte snabbt i höst hoppas jag att man skeppar honom.

Ja, det är väl så. Man skulle önska att vi kan plocka in en rejäl back men i skrivande stund gissar jag att Luleå nu räknar med att ha fyllt truppen.

Hoppas verkligen att man inte vilar på hanen utan scouter i förberedelse för att kunna plocka in en bra back om Allard kommer tillbaka och agerar Kennedy. En slö länk i backlinjen kan sänka hela laget, det får inte ske.

Då ser man hellre att Luleå plockar över Jonas Berglund som back och tar in David Granberg som center i fyran.

För nu börjar man känna att den kommande säsongen kan bli vår:-)

Bortåt hundra dagar att vänta nu innan SHL drar igång! Nedräkningen har börjat!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Lulessss: Ja, härlig uppställning, nu är det helt upp till tränartrojkan. Inget att skylla på mer med motiverade och skickliga spelare i truppen. Bara man inte kväver skickligheten och kreativiteten med styrning och nolltolerans mot misstag. Svårt också för våra yngre talanger att få speltid, bulan satsar ju konsekvent på etablerade spelare och dissar unga som riskerar att göra misstag.
Kommentera