Luleå HF

116082 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2711409

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: Rätt klantigt agerat av Örebro om det du säger om Kovacs och bilder på hans penis stämmer. Det hade varit klockrent förhandlingsläge annars att erbjuda en korv med bröd i pausen som lön mot att bilderna inte publicerades. Örebro framstår som totala amatörer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Bachada14: Tänker att det visar att Niklas Eriksson har tydliga krav på sina spelare och att det inte bara gäller hur de uppträder för hockeyn på och utanför isen. Utan också moraliskt och mer privat.

När han ställde Kovacs och dennes dicpickande kompis innebar det att Luleå ganska enkelt spöade Öret i kvarten och senare gick till game seven i finalen mot Warulfven. Men jag är inte säker på att vi spöt Öret om de haft Kovacs och kompisen med.

Ungefär som när Pungen gick som en segermaskin i serien en säsong och var skyhöga favoriter att ta SM. Men då fick några av deras spelare för sig att de skulle ut på Stureplan, lura upp bestänkt flicka på hotellrummet och gångbana. Till skillnad från hur de gör i Kanada beslutade svenska förbundet och klubben Pungen att detta accepterar vi inte och spelarna fick söka sig utomlands. Medan Pungen missade det givna gludet.

OK. Det hela signalerar att Niklas Eriksson är något extremt tydlig och envis med vad han tycker och att i Öret är det his Way or the highway. Tack och lov kanske det innebär att så j-a svår var inte Bromé att handskas med i Öret men i relation till Niklas ballade det ut ordentligt, kanske för att han passerat/tangerat en gräns och när Niklas tagit ställning ger han sig aldrig.

Vi hoppas på det.

PS. Kovacs dicpics blev nog aldrig allmänt spridda såvitt jag vet. Han delgav sina "fynd" till flickorna på sekretariatet, som bara visade dem för ledningen och sedan kasserades allt tror jag.

Hockeyn har alltid varit stenhård mot spelare som bedöms oförlåtligt betett sig illa. Skillnad det från när häradsbetäckaren masken tilläts göra flicka efter flicka gravid på Trottoarkantens kansli.
Kommentera