Luleå HF

116082 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2712475

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage:
Tror att Fröberg var det bästa som kunde här er denna säsong. Brome tycker jag tillför mkt särkskilt i offensiv zon. Sen vet jag inte så mkt mer om de andra men sannolikheten men tror ni blir starkare. Möjligen att backsidan bör breddas men det är inte försent änsålänge
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Tarasov: Jo, tror och hoppas det; att Fröberg blir bra.

Skuggan hade ju ett naggat rykte efter spelarkarriären då han vare sig bland våra junisar eller seniorer imponerade precis, och när han sedan lyftes till GM kändes det tveksamt. Men i samarbete med Bulan om spelare att rekrytera lyckades han ju flera år då de fyllde laget snabbt med vettiga spelare redan innan silly. Även om jag inte fattar varför de envisades med att ragga en skäggig back som tydligen var trevlig, men på is slöade och uppträdde dumt i försvaret - första lat-Eddy, sedan lat-#44, föjt nu av lat-Allard.

Men senaste två åren, misslyckades han att fylla på sista två platserna trots att han menar sig ha försökt och försökt men misslyckats - två år i rad. Och att misslyckas duger inte.

Fröberg var ju sagolikt lyckad att rekrytera spelare till Oskars och träffade kanonrätt med allt, till senaste året väl. Så han har ju bra CV, och vad det gäller personliga egenskaper får man intrycket av att han scoutar rejält och avstår videojuggar utan vill spelarna på plats. Inklusive att han vill tala med dem och också lyckas få och hålla bra kontakt med spelare.

Han har redan snackat med Wallmark, Lundeberg och Nisse Lundekvist - för att lära känna dem personligen och hålla kontakten, för att de ska till Luleå när och om de släpper NHL/Schweiz.

Dessutom tycks han vara tydlig och vet vad han vill och är rak.

Vet inte hur Skuggans sociala kompetens för att lära känna spelare han ville värva eller hur långt han sträckte sig till att resa runt men nog låter det som att Fröberg ger och kan mer.

Det tackar vi i så fall för.

Hittills har Fröberg givit ett mycket bra intryck. Nu är väl flera värvningar planerade innan Fröberg kom in, men han har säkert bidragit till att dra dem i mål på bra sätt.

Jo, Luleå har inte råd med en GM som misslyckas fylla laget en säsong med följd att Luleå åker i kvarten. Och sedan upprepar detsamma nästa säsong igen. Så är elithockeyn.

Och Fröberg ger en positiv känsla, såväl vad det gäller kompetens som personliga egenskaper.
Kommentera