Luleå HF

116596 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2714834

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
eltifoso: Du kan litteratur!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: En episod som fastnat och som jag återberättar emellanåt för den är dråplig är..

När en karaktär (zaphod?) sätter sig med en uppslagen tidning och löser korsord i en väntsal. Till detta har han med sig en förpackning kakor som han har ståendes på bordet.

Mitt emot honom sitter en annan man och väntar han också på tåget

Zaphod öppnar kakpaketet och tar en kaka, mannen mitt emot stirra förvånat på honom

hmm tänker zaphod och tar en till medans han löser korsordet.

Mannen mittemot blir argare och argare för varje kaka zaphod tar, mannen tar nu också kakor och då blir zaphod arg och tänker för sig själv vem gör så!?

Tar av en annan mans kakor, de inleder en kakätar tävling där de under tystnad äter upp kakpaketet och blänger på varandra

När kakorna är slut är det dags för zaphod att gå.

Under tystnad reser han sig, viker ihop sin tidning och upptäcker under tidningen sitt kakpaket…
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Kollar på Diamond League från Paris i efterhand. Försökt arbeta med hålsåg på stockar, men borren fastnade och drogs ur min hand, obehagligt. Så friidrott i efterhand lugnare.

Tydligen har TV4play skickat travexperten från Västerbotten att kommentera och han "imponerar" som vanligt genom att förklara att 22-åriga ukrainskan Mahutjich var darrig på 1.92, dålig på 1.95 första och rev, klarade på andra men "ser inte bra ut".

Den riktige experten förklarar att det kan bero på att höjdhoppare ofta spar på krafterna på lägre höjder och det kan se falskt svagt ut.

Jaså, jaha, svarar travexperten och när denna ukrainska senare sätter världsrekord genom att hoppa 15 cm högre än det hopp som travexperten tidigare dömde ut henne på.

Tydligen håller travexperten samma nivå i friidrott som när han är "expert" på hockey, där han vanligen påstår att det är dålig hockey, om det inte blir mål.
Kommentera