Luleå HF

116082 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2714996

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: Yes! Bra men på ett annat sätt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Brukar köra Sommar på radio om samtidigt som jag gör annat. Ger en skön känsla. Många har något intressant att berätta, andra inget alls, medan en del är intressanta hela programmet.

Som t ex Cecilia nUddén som berättade om skomakaren i Palestina. Och Sigge Eklund som lärde oss att "allt var Bergmans fel".

Sigge och Alex Schulman har ju en podd som många lyssnar på. Och där har Alex Schulman förklarat att Per Lernström som stuidoankare för EM är vidrig. Dom en AI säger han de rätta sakerna, men kan inget alls om sparkboll, enligt AIK:aren Schulman. Utan att reflektera över att om man är gångare har man väl redan diskat sig själv från åsikt.

Jag tycker ruggigt illa om Per Lernström, som förorenar "Idol" när man någon gång ser det nuförtiden men hurtfriska vrål som "Käääääärlek till dig" och "Bra kämpat".

Usch.

Men att de sätter sådana som studioankare. Välkommen in i matchen, sparkbollen. Ni har länge varit förskonade från inkompetens.

Till skillnad från oss i hockey. Med travexperter som kommenterar de flesta hockeymatcher. Och med en expert på stavhopp som länge var studioankare för More. Där den jäveln satt och vevade anti-Luleå-attacker när vi mötte Djurgårn. Äcklet vithåriga Hardy hade dragit igång huvudjakt på Luleås junisar sedan vv tagit ledning med 3-0 i matcher, och han undkom domare och difiplinnämnd genom att påstå att Luleå filmade. Fy fan! Ett av de värsta övergreppen i hockey, och stavhoppsdåren spelade gärna med och hånade Luleå. Vederbörande satt också i debatt om risken med ökande hjärnskakningar i hockey och när det framkom att Luleås ledare, tränare och läkare sett till att Luleå under två år inte utdelat en hjärnskakning och att det var medvetet, räckte stavhopparen upp handen och påstod att det var mer spännande att se målarfärg torka än se Luleå Hockey.

Vilken j-a idiot!

Var var du då, Schuman? Inte lika spännande för en AIK:are att reagera på? Noll i narcissistnivå?
Kommentera