Luleå HF

116082 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2716577

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
eltifoso: Tack. Vi planerar och hoppas men mot Vennerrots makt står vi alla handfallna.

Man undrar ju om det är något Aftontrasan bygger upp?

En möjlighet vore ju att Gangsteröret i lönndom lägger fram stora och svarta pengar för att köpa så många som möjligt av våra viktigaste spelare, från säsongen 2025-26. Och sedan "läcker de det hela" till Rosen och Abrahamsson som i åratal varit ute efter att förstöra för Luleå Hockey.

På det viset har ju köpeklubben Öret stulit en handfull spelare från Luleå och själva läckaget har ju inneburit att spelare t ex Kovacs blivit omöjliga för oss och släppts i förtid. En massiv sådan - och i Ros-Abrahamssons ögon lyckad - kampanj kunde ju i ytterlighetsfall innebära att Vennervalls nr 1 och nr 14 byter plats. Varpå Vennerväg kommer ut med "det var ju det jag sa" vilket han konsekvent gör när det blivit tvärtemot hans tips. Hockeyexpertisens Bagdad Bob.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Aftontrasan har utrett vilka lag som rekryterat bäst inför SHL-säsongen.

Hans Abrahamsson, Luleå-hatare från den gävliga staden, förklarar att han räknar in icke värvade spelare som värvade spelare. Och får på så sätt för sig att Apan värvat bäst. Utan att värva.

Ja, Gudars skymning. Att denne spritt språngande knäppskalle är galen visste vi ju, men nu sätter han väl personligt rekord?

Troligen har vi nu en meme-variant. Att göra en abrajävel, t ex:

Sköldpaddan flyger högst.

Pölsa är vackert.

Vennerhög tippar bäst.

TILLÄGG: Nu meddelar jävelabris att
- Apan värvat bäst spelare i år. Anton Levtchi, Brian O’Neill, Mathias Bromé är ju troliga stjärnor och även Etta Koivistoinen och Markus Nurmi kan bli riktigt bra.
- Men...dessa fem är ju rekryterade till Luleå?
- Spelar ingen roll. Sådana experter som jag behöver inte begränsa oss till vilka spelare en klubb värvat, för att analysera vilken klubb som värvat bäst.

Påminner ju om mediaträning: följ vad du vill få sagt och säg det gång på gång, oberoende vad frågorna handlar om.

Snart får vi väl se Bagdad bob jävelabris vifta med en falukorv och kläcka ur sig något ekivokt om hans besök i hockeyspelares omklädningsrum efter match. På förekommen anledning vill vi påpeka att nedanstående bild föreställer "Ollonet från Jävle".
Kommentera