Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2719937

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Wilhelmsson: Snyggt, Wilhelmsson! Du har hittat att FBI hitta Skellefteåmannen.

Nu väntar vi bara på att Belosic ska presenteras som ny spelare för Apan, följt av att Gävla Ollon hansasbrahamsson ska utmana honom till bästa värvning i SHL detta år. Med motiveringen att "jag vet ju inget om Belosic, men om Apan värvar honom måste han vara kanon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: Ja i mordor kan allt hända, detta fann dom dagen efter stormningen.
Uppladdat:

450x300-halsdukske.jpghalsdukske.jpg

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Tänkte kommentera hur Gävla Ollon i dag tyckt till om SHL-lagens olika lagdelar i Aftontrasan, men skiter i det. Det handlar ju bara om att han sitter och lirar ficktennis medan han hyllar de lag han är kåtast på utan att nämnvärt beröra fakta. Apan, exempelvis, blir slickad uppe i arslet för allt medan han lirar skinnbanjo. T ex har de värvat bäst när de knappt värvat liksom de enstaka inköp de satsat på rankas som suveräna värvningar utan annan anledning än att "om Apan köpt in denne 40-åring är det förstås an kanonvärvning eftersom Apan värvat vederbörande". Begriper det Gävla Ollonet inte hur extremt korkad han är? Eller kör han bara klickjakt a la Trump, som nyss förklarat att han konstitutionsbrottsliga uppvigling 6 jan 2020 med 5 dödsfall som facit var lika fint och viktigt för US of Disneyland som när Martin Luther King förklarade "I have a dream"...

Jag tar något annat i stället.

Liten bild från i natt på södra Öland invid stora Alvaret. Var ju egentligen meteorduschen från kometen Swift-Tuttle man skulle följa på himlen i natt och visst var den mäktiga med alla s k stjärnfall. Hade riggat upp filmduk och proj för nattbio vilket var mäktigt, men så upptäckte man det norrsken som utvecklades och Satan-i-gatan så mäktigt! Kommer inte ihåg att jag sett sådant norrsken uppe i Luleå. Hoppas det blir mer av samma i natt, när vi sitter ute och kollar in nästa rulle.
Uppladdat:

450x300-img2550.jpegimg2550.jpeg

Kommentera