Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2721159

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Första perioden spelad, paus nu, efter 0-2 för Luleå, skotten 1-13.

Ju längre tiden går, desto mer hittar Luleås spelare varandra och desto mindre får Boden låna pucken. Bodensarna jobbar på bra, men får ju mest försvara sig och det syns förstås att det handlar om ett Division 1-försvar.

I Luleå är det finnfemman med de fyra finnarna plus Jesper Sellberglainen som gått i särklass bäst, är rörliga och hittar varandra med fina pass hela tiden. Ihs Wozniak är pigg och har märkts några gånger, detsamma gäller junisarna DG och Sjöström. Vi kan nog lyfta in fina egna backar kanske i år redan.

Väntar fortfarande på att se superlinan hitta varandra. O'Neill har varit pigg och går gärna direkt på mål. Bromé säker och farlig med puck samtidigt som Limpan hittat en del fina pass men ofta för fina för medspelarna som behöver växa in i Limpanhockey.

Underbart roligt att se Luleå Hockey igen efter många månaders vila.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
26 sekunder in på andra perioden sätter superfemman 0-3. De avancerar in i Bodens zon, bodensarna backar och då spelar superfemman sönder försvaret helt efter passningsspel där hela superfemman får puck och till slut frispelas Limpan själv, naken i slottet och då smäller han in pucken.
Kommentera