Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2723266

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
En härlig hockeysäsong vi har framför oss.

Damlaget, som dominerat svensk damhockey ett decennium, har fått släppa en A-femma till proffsligan PWHL och nu blir det tufft att stå emot köpelagen. Herrlaget, som varit på G länge har nu laddat rejält med fina forwards och det blir spännande att se om/när de får ihop spelet och är på topp.

Och våra båda lag har Sveriges hetaste hockeystad bakom sig med fullsatta läktare utan tomma stolar. Medlemsantalet är strax på väg att nå motsvarande en fullsatt Delfin och nu har vi medlemmar förmånen att köpa nedan avbildade halsduk inklusive medlemmens namn på halsduken. Och fler än tusen av oss har redan slagit till.

Intressant att jämföra med hur man 13 mil söderut agerar. Läktarna i princip mest tomma i SHL och schtans halsdukar intresserar bara FBI, CIA, HLS, DEA och andra trebokstaviga US of D myndigheter. Men apsupportrarna får i alla fall chansen att bli en "svart riddare", genom att betala 500:- för att visa att de, enligt Apan, är en "sann supporter". Vilket innebär att övriga är ljugande supportrar, även detta eper definition enligt Apan. Svart Riddare? Det är ju ett begrepp som förekommer i Ivanhoe, Monty Python och Kalle Anka. Skoj, alltså, men inte är det hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: Tror denna bild är den rätta
Uppladdat:

450x300-ske.jpgske.jpg

Kommentera