Luleå HF

116350 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2736717

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Noterar att topplagen Damrenset, DaMooDoo och Luleå - och även DamApan vann sina matcher, men Luleå tappade en pinne medan de övriga tog tre pinnar.

Det var DamStocksund som gick 1-1 innan vi vann i förlängning. Nu har jag inte sett matchen men i tredje perioden verkar korrupta zebror ha givit Luleå 5 utvisningar i rad och under 15 min hela 10 min BP och till slut lyckades SDE kvittera.

Jaja. DamRenset, DaMooDoo och Luleå/MSSK lär bli ligans starkaste lag, verkar inte som andra kan hota den topptrion?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Full omgång i SHL idag:

15:15
• Timrå IK - Rögle BK
• Örebro HK - Skellefteå AIK
• Brynäs IF - Frölunda HC

18:00
• Luleå HF - Färjestad BK
• MoDo Hockey - Leksands IF
• Linköping HC - HV 71
• IF Malmö Redhawks - Växjö Lakers HC

Är själv på skördefest på Öland och missar i a f eftermiddagens matcher. Men Luleå - Warulfven ska jag förstås se.

Räknar förstås med att Warulfven kommer att avslöja oss dvs utnyttja att alla våra nya spelare inte har Bulanhockeyn i ryggmärgen ännu.

Är ju själv förvånad över att spelarna varit så duktiga på spelet utan puck. Mycket imponerad över att se t ex Bromé köra backpress så bra och det framgår att en skicklig spelare är en skicklig spelare på allt. Förutsatt att man köper det.

Men tror att det finns luckor där vi inte är framme än, och det har nog Warulfven kapacitet att blotta.

Om de ids. Warulfven är ofta så j-a bra och vet dessutom om det, samtidigt som de vet att det gäller att vinna sista matchen för säsongen. Så varför slita slut på sig i tidigare matcher?

I så fall skulle ju Luleå kunna få vinna, vilket naturligtvis vore en inbjudan till Vennerhög att förklara att "Det är Luleå 1996 i år, ett lag som inte kan stoppas".

Där tror jag att han har fel. Det Luleå vi kan påminna om är snarare "Luleå 2020". Ett lag där Bulanhockeyn fungerade perfekt, som vann SHL överlägset och svårt se annat än att vi skulle ha vunnit slutspelet.

Fast hoppas att "Luleå 2024" blir ett nytt begrepp för en hockey där spelet utan puck är bäst någonsin i kombination med fyra linor som samtliga kan måla framåt.
Kommentera