Luleå HF

116350 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2737628

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Men... fy fan! En warulfv småtacklar en luleback - var det Ludde? - mot vår sarg, och Ludde slår ett blint pass uppåt, som blir till en ulv, som passar cross till annan ulv, som slår pass till annan ulv på andra sidan målgården och sätter 1-2.

Och därefter ny vändning av Ulfven, där Tomas Tjeck slår pass förbi luleback till nygård som utan markering får styra in 1-3 från 2-3 meter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Ja, fy fasen.

Luleå kunde mycket väl ha haft flera mål på de chanser vi haft men Lagace har hållit Warulfven kvar.

Och så den stora skillnaden på anfallsspelet, där Warulfven är så mycket snabbare och kan vara mer målinriktade eftersom Luleå inte hinner med att markera och dessutom att spelare som Nygårds och Tomas Tjeck kan göra en gubbe och helt öppna försvaret.

Våra linor behöver förstås få stopp på Ulfven helst redan i deras zon och allra senast i mittzon, men det fungerar inte alls idag. Vi hinner inte med. När ulven går är våra linor kvar i fel zon.

Inte så oväntat att vi blir avslöjade så, det kommer att dröja innan våra linor når den nivå de behöver för att spela det spelet.

I de tidigare matcherna har det fungerat men Warulfven avslöjar oss.

Hoppas att Wennervall ser matchen. Och efter den förklarar att "det finns bara en Usain Bolt i hockeysverige och det är Warulfven, precis som jag varnat för".
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: Färjestad är galet bra, kommer lekq hem grundserien.
Kommentera