Luleå HF

116392 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2740207

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Ser inledningen av SHL som en tid då spelet kan utvecklas och sätta sig, och ok att torska här och där för att få blottor exponerade.

Närmaste 5 veckorna kollar jag mer på prognoserna från US of D eftersom det vore bra för världen om vi slipper lögnaren och jubeldåren narcissist-trump.

Harris har länge haft Michigan och Wisconsin och kan hon hålla den ledningen behöver hon bara vinna Pennsylvania vilket kan bli tufft.

Kan hon inte ta Pennsylvania skulle Nevada i kombination med North Carolina eller Georgia fungera, men det ser ut att bli tuffare att fixa någon av de två sistnämnda.

Skulle hon tappa Michigan eller Wisconsin är det säkert kört.

Så som jag ser det, avgörs det hela av vem som tar Pennsylvania. Där har visserligen Harris haft ledningen senaste månaderna men det är så knappt att Trump har chans att vända staten till sig om han kan få till något som lockar över marginalväljare innan 5 oktober.

Ser ut att bli det jämnaste valet på decennier och eventuellt någonsin. Får verkligen hoppas att de sista swingrösterna inte glider över när de inser att Kamala Harris är både kvinna och färgad.
Kommentera