Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2740469

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
BJ#21: Hoppas att du har rätt. Det påstås att chanserna just nu kan vara 60% för Kamala, 40% för Trump, ungefär. Och med all sannolikhet får Kamala flest röster i US, men det är ju sju swing States där valet avgörs. Har följt dessa speciellt och framför allt eftersom man väntade sig en Kamalapush, sedan hon utklassade storlögnaren Trump i den TV-sända debatten. Tycker man kan se såna i flera swing states, men det verkar inte ha påverkat i några av dem. Och obehagligt nog verkar det som att Trump får lite mer stöd i flera efter det.

Men, som du säger: flera av opinionsinstitutet kan komma att leverera siffror som själva påverkar ställningstagande från väljare. Och Trumps kampanj när han var upp mot Hilary Clinton för åtta år sedan byggde på ett smartare utnyttjande av riktade ljugkampanjer på nätet, där de tycks ha identifierat marginalväljare i swingstates och bombarderat dessa i framför allt social media på ett effektivt sätt.

Så visst fan misstänker man liknande igen. T ex genererat via opinionsinstitut, men också på andra sätt. Kan han ta Pennsylvania genom en massiv kampanj i oktober "ekonomi, jobb, m m" finns ju risk när det är så pass jämnt. Tänker jag.

Förhoppningsvis har jag fel. En gammel-Trumom som president för "for more years" riskerar bli riktigt farligt när vi har ett politiskt farligt läge i världen, för att inte tala om hur vidrigt det blir att US president motverkar villkor för svagare på alla fronter inklusive tillåts uppföra sig så extremt uselt med lögner och förolämpningar som främsta vapen. Illa det, eftersom andra tar efter. Inte minst falukorvskramare i Sverige...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: Tar Harris rostbältet samt övriga hon har då har hon 270 men det var en som med statistic tog korrekt både 2020 valet och mellanårsvalet 2022, Han spår en sk landslide för Harris återstår se om han har rätt men Lichtman har ju sagt hon kommer vinna med sina nycklar!

Donnie den demente är ju rubbat att han har så stort stöd även i Sverige finns sk basement dwellers som han kallar sina supportrar, Jag tror att kon tar det rätt komfortabelt Harris!
Kommentera