Luleå HF

116471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2744963

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Och ikväll 19.00 tar DamApan emot senaste decenniets överlägsna elitdamlag, klubbvärldsmästarna Luleå Hockey/MSSK.

Norran går förstås Bananas, äntligen får de möta storasystrarna från norr, stor chans att få fylla på autografblocket.

På Apans hemsa skiter de som vanligt i stort sett i damerna. Förutom att de skryter över att de äntligen byggt ett riktigt omklädningsrum för DamApan.

Någon gång i framtiden kanske vi också satsar på att fixa bortalagets omklädningsrum.

De båda rummen avbildade nedan.

Vän av ordning undrar förstås hur damerna ska få plats att röra sig i omklädningsrummet, utan att trampa på klubbmärket. Men det är säkert genomtänkt - ett sätt att genom böter förstärka den magra kassan, ungefär som när PeA tog betalt av bilförare som gratismarkerade på kommunalmark.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Apan får lite oväntat till 1-1. men nu spelar Luleå PP med sex min kvar av andra perioden.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Dags för att kolla in DamApan - Luleå Hockey/MSSK.

Har fått nya grannar, som köpt för tomten och adressen, och byggt om huset för 3x bostadsyta och ytterligare en våning, nouvaeu riche alltså. Skitsamma om det inte var för att vår insynsskyddade gräsmatta med pergola-altan plötsligt får insyn från tre sovrum. Har ju 10x ytterligare tomt, men med annat upplägg- Den insynsskyddade platsen där man kan kissa om man behöver och kan vandra runt och fundera med jobbtänk dygnet runt när man vill utan att bry sig om det är natt eller dag. vill man inte mista.

Så nu planteras japansk körsbär för att helt stänga bort grannarna april-oktober. Vintern skiter jag i, då sitter man ändå inte där. Valde Kanzan, som liknar Kungsträdgårdens, men växer 3-5 meter högre.

Och idag plamterade jag den första av tre träd; en tremetersplanta där. Och natuuuuurligtvis regnade det som fan i Stocksund hela dagen. Kul, när man gräver upp nästan en meter bred och 80 cm djup grop efter jobbet, eftersom det blev bara som att skotta lera. Fy fan, jobbigt som satan. Men nu står den där:-)

Och aporne - Luleå har kört första perioden. Aporne försöker, men når som mest bara myrkrångel framför vårt mål. Medan Luleå känns ha en högre nivå, med anfall a la riktig hockey och stålkvinnan Emma Nordin har smällt in 0-1.

Känns som kvinnor mot flickor, även om Apans inköpta utländska lag säkert har minst samma åldrar som våra.

Men Apan är inte skit och kan de hålla siffrorna nere kanske de kan utmana om poängen idag.
Kommentera