Luleå HF

116502 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2745597

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Satan-i-gatan vilken härlig lirare, Brian O´Neill! I ett och samma byte kör han två skickliga pucktransporter på volley och den senare innebär att han sätter 1-0 på ett öre som tappar bort puck i egen zon.

18 min spelade och det är ett härlig Luleå vi sett, med väl fungerande hög press - beröm, Luleås linor - och fint samspel mellan våra backar då vi erövrat puck i egen zon. Många fina anfall av våra olika linor och kul som fan att se Limpan-Ponta samspela underbart bra. Nu i år - med alla duktiga finnar, O'Neill och Bromé kan Limpan-Ponta bli riktigt bra, jämfört med när andra lag satte sina bästa spetsdödare köra rygga på bara dem.

Luleå har definitivt varit det bättre laget i första perioden och många anfall riktigt snygga. Samtidigt "bara" 1-0. Öret har lyckats komma fram till endast tre skott på mål efter en handfull tillfällen då de kör in myror framför vårt mål där de klöser, sticker och rycker i håret. Sådana skitlägen resulterar ju ibland, så tack att vi har ledningen.

Men nu väntar andra perioden - den period vi oftast tappat spel och matcher i år. Det vet laget och ska skärpa sig där, hoppas få se just det.
Kommentera