Luleå HF

116510 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2746923

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Luleå/MSSK kommer att möta DamApan i Delfinen 15 oktober. Det blir första gången någonsin vi möter dem i högsta serien.

För att fira detta har drabbningen utsetts till Norrbottensmatchen, där samtliga åskådare får fri entré men ändå erbjuds betala biljett som stöd för damhockeyn m m.

Förra året genererade Norrbottensmatchen över en halv miljon i intäkter till vår dam- och tjejverksamhet. Och matchen hade 4 295 åskådare. I år, på tisdag, blir det ännu fler!

Apan har ju börjat årets SDHL ganska bra, och som väntat kämpar de som hårdast när de möter Luleå. Har ju fått ett par försäsongsmatcher mot oss också och torskade bara med 1-2 när vi möttes i SDHL nere i Skellefteå nyligen. Inför 591 personer enligt Apans rapport, dvs <100 åskådare, när De Tomma Stolarna borträknas. Publiksuccén förklaras av det stora stöd de fick av Apkraft supportergrupp. Ja, inte genom en egen tråd på Apkraft forum, men väl med två inlägg i en 13 år gammal tråd i nämnda forum.

Visst kan DamApan överraska och få poäng, men samtidigt känns det som att Luleå Hockey/MSSK lirar på en högre nivå. När det gäller hockey. Och minst två högre nivåer när det gäller allt utanför match, t ex jämställdhet mellan könen och rättvisa villkor för herrar och damer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: Låt oss vinna, Sven!
Kommentera