Luleå HF

116544 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2748197

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Efter andra perioden:

• MoDo Hockey - Luleå HF 0-2
• Timrå IK - Skellefteå AIK 2-1
• Örebro HK - Färjestad BK 0-1

Tänkte precis skriva att det kunde lika gärna ha stått 5-4 i vår match, fast det står 0-2, så säger gårdarkommentatorn just det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Slutresultaten:

• MoDo Hockey - Luleå HF 0-5
• Timrå IK - Skellefteå AIK 4-2
• Örebro HK - Färjestad BK 3-2

Och plötsligt är det Luleå Hockey som leder SHL efter 9 omgångar. Det här var förstås synnerligen obra. Chansen att Vennerslörp kommer på att han INTE tseddokutippat Luleå som gludlag i år blir obefintlig.

Att Timret spöar Apan var inte helt oväntat, med deras riktigt duktiga forwards bl a den egna, rena Luleåprodukten (när vi använder Apans definition där alla junisar som plockas in i A-laget anses egna produkter) Filip Hållander snyggt smäller in ett mål som knäcker Apan.

Och hur fan Öret slår Ulfven begriper jag inte alls.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Fin MooDoodropp bakåt och dropparen åker snygg framåt målet för att skymma och lämnar god lucka mellan sina ben - och där bakom är det helt öppet i målet. MooDooisten som får ta emot droppen smäller till, men slår pucken för högt och den träffar och soppas av den droppande MooDooistens familjelycka.

Det speglar matchen mycket illustrativt. Hade MooDooisten legat inne med mindre familjelycka skulle reduceringen kanske ha suttit.
Kommentera