Luleå HF

116667 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2749151

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Peja: Imponerande att du hinner ga koll även på allsvenskan. Kanske speciellt Almtuna med hänsyn till närheten Gävle och möjligheten placera era talangfulla junisar där för att få spela seniorhockey innan de platsar/får plats i SHL-laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
En match I SHK ikväll och därefter har samtliga lag spelat 9 matcher. Tack för det:

• Brynäs IF - MoDo Hockey

Skulle MooDoo vinna 3p lämnar de jumboplatsen och puttar ned HuVa och Röglet på kvalplats. Men vinner Pölsan kan de ta sig in på toppsex.

Vi brukar ju vänta 10-13 omgångar innan vi kan bedöma lagen och hyggligt tippa hur serien kommer att gå. Men kanske 9 omgångar räcker?

1-4 Luleå, Apan, Timret och Warulfven har just nu dessa platser och dessa fyra lag kan mycket väl ha de fyra topplatserna efter 52 omgångar: så mycket styrka har de visat.

5-6. Sedan blir det mer svårtippat. Brukar ju bli Plastjö och Fiskrenset som hänger på men än så länge mer tveksamt och kanske en handfull lag som kan utmana. Lustigt att se att just nu har Öret och Malmet plats 6-7 eftersom dessa två lag tippats få kvala av många.

Själv tycker jag att Malmet och Pölsan kan ta plats 5-6, vore trevligt.

7.12. Där får lagen gröta ihop sig så går vi raskt ned till kvallagen

13-14. Får jag välja tar jag Pungen och HuVa, men mer realistiskt kanske att det blir HuVa och och kanske Trottoaren, Röglet eller MooDooismen. Fler av dem ser jag gärna kvar, och nog vore det kanon om både MooDoo och BurkÖlen spelar i SHL nästa säsong.
Kommentera