Luleå HF

116659 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #377542

Sv: Lulää-Tik 20/1
Hur det går i matchen Fulingarna-Bitches låter jag vara osagt. Men så här tror jag att det går i övrigt:

LHC-Frölunda
Kunde egentligen inte bry mig mindre. Fast eftersom vi möter LHC på torsdag så hoppas jag att Frölunda vinner med 150-0 och LHC-spelarna drabbas av en kollektiv depression och lämnar w.o. till torsdagsmatchen. Med det bortaspel vi har just nu så känns det i alla fall som vår enda chans till poäng där...

Brynäs-Modo
Brynäs kommer att vinna, tror jag. De bör rimligen ha fått en del självförtroende efter vinsten i torsdags (ska inte säga vilka de vann mot). Ska vi nå slutspel så är det i så fall på Modos bekostnad, tror jag.

HV71-MIF
HV har bjudit MIF på tre poäng i Kinnarps en gång den här säsongen. Det kan mycket väl hända igen. HV har stundtals problem mot sämre lag (utom LHF, förstås :-( ) och jag tror att MIF tar minst en poäng - kanske alla tre.

DIF-Leksand
Leksand har ett par miljoner masar på läktaren ("Allsång mot Skansen" har man kallat den här resan) och de brukar spela bra i Globen. Leksand har också slagit DIF med en hel jävla massa mål på hemmaplan vid ett tillfälle den här vintern. Klar skrällvarning. Jag tror, tyvärr, att Leksand kniper tre poäng.

Södertälje-FBK
FBK skämde för någon vecka ut sig genom att låta sig pissas på av SSK i Walufvens egen lya. Repris i kväll? Inte alls omöjligt. FBK verkar sakna harmoni i truppen för närvarande. Kanske börjar kraven på dem att alltid prestera drömhockey att bli för tunga? SSK har varit på uppåtgående en längre period och tar, tror jag, tre poäng här.
Kommentera