Luleå HF

116663 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #382182

Sv: Välkommen, HUGE!
Albert Hall: Ja, jag har begripit det nu. Vid vår första kontakt behandlade han mig som en nolla, och jag honom, men vi har nog kommit över det nu. Starkt av honom att våga ett vad i den match vi nyss spelat, det kan man verkligen beundra honom för. Jag vågade ju mig också ut på hal is förstås, men jag trodde aldrig att jag verkligen riskerade att faktiskt bli Brynäs-medlem. Jag visst att Luleå skulle ge allt för att vinna idag, men då hade jag inte räknat med att de skulle kunna pytsa inte mindre än fyra gånger på Hento. Det var en riktig överraskning som höll på att skrämma slag på mig. Å andra sidan hade jag väl aldrig trott att Korhonen skulle släppa in hela sex puckar heller. Fast den sista hade han väl inte mycket att göra åt, eftersom han inte ens var på isen då. Men, men, jag tippade ändå 6-2, så något hopp hade jag väl.

Åh, så fint det känns idag. Efter de knappa förlusterna mot Gläfsers och pölsan var man helt borta men nu har vi tagit 3 pinnar mot Gläfsers, 2 pinnar mot Pingen, och 3 pinnar mot Pölsan. En dag, som idag, känns det som att ingen kan stoppa oss!

Själv har jag njutit en egentillverkad Lasagne i glada vänners lag efter matchen. Jag tror det är den godaste Lasagne som någonsin tillverkats. Efter en sådan här hockeykväll blir allting 42.
Kommentera