Luleå HF

116663 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #385364

Sv: Välkommen, HUGE!
Huge: Hej igen, Huge!

Jag glömde lite bort vad vi dragit innan, och valde Välkommen Huge-tråden, för att snabbt få fram partiet. men det gick inte, eftersom vi hade många drag i Guldtråden, den tråd som man här bara vill ha till att följa lules matcher på väg til...ja, du vet.

Så jag tänkte repetera partiet fram till nu, så har man det i denna tråd. Och så kan du kontrollera om jag fått ihop det korrekt fram till nu:

1. e4 c5
2. Sf3 d6
3. d4 cd
4. Sxd4 Sf6
5. Sc3 g6
6. Le3 Lg7
7. Lc4

Det skall väl stämma, hoppas jag?

Min karriär liknar nog din. Något år i luleå bara, och något år i stockholm. Hann med att lira en massa tävlingar men plötsligt blev det matcher varenda kväll och helg så jag slutade helt. Det blev för svårt att hinna med det andra huvudintresset man just fått upp ögonen för. Nå, det verkar finnas flera här som lirat. Det kanske öppnas fler partier här och var?

Vad det gäller hockeyn är det förstås riktigt dystert nu. Teglet har nått ikapp och de kommer inte att kunna stoppas. Chansen att nå slutspel är plöstligt betydligt sämre, medan det börjar röra sig nedifrån kvalplats. Nå, Korven lär väl inte prestera mer än dödsryckningar, men Soppan kan mycket väl komma. Mer faligt för er än för oss, förstås, men skillnaderna är små och kan hastigt, men mindre lustigt, utjämnas.

Jodå, idag är vi neeere. 0-3 mot MooDoo var riktigt jävligt, och då inser jag vad 0-7 mot Pingen måste ha varit. Hoppas på gladare stämning i morgon.

Javisstja! Det var dags att dra, också! Nja, kort eller lång, jag har nog inte mycket att välja på. Det skulle vara att inte rocka alls då. Däremot tror jag att du har fler möjligheter och ser med spänning fram emot vad du kommer att välja: lång, eller kort, eller mittimellan?

Sjäv har jag ingen aning om vad jag skall göra. Så jag rockar väl?

7. --- 0-0
Kommentera