Luleå HF

116659 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #389043

Sv: Välkommen, HUGE!
matsby: Då kanske vi ska diskutera Odåga och Skrikegård vs. Ledin, som folk gör i alla andra gästböcker. Jag hoppas att Skrikegård får dryga böter efter sitt tilltag. Att skicka ut en galning för att skada en annan spelare hör inte till sporten. Om alla gjorde likadant är hela ES snart en enda stor hämndaktion.

Kanske borde vi rada upp leksingarna nästa gång vi möter dem, och spöa dem ordentligt en efter en för att hämnas alla hockeyinvalider de har orsakat oss, samt skicka halva laget på Ström när vi möter Zippers för att hämnas att Ström förmodligen satte stopp för Petters fortsatta karriär genom sin tackling i ryggen på Petter en halvmeter från sargen. Listan på vilka vi skall hämnas på kan göras lång om man resonerar som Skrikegård. Det är en sak om sinnet rinner över för en lagkamrat i samband med att en spelare blir skadad eller om man rycker in för att försvara en lagkamrat när en fight pågår, men att månader efteråt beordra en spelare att ge sig på en motståndare för att hämnas något som motståndarspelaren inte ens kan beskyllas för är rent patetiskt. Skrikegård är och förblir en kärring.

...och det är ju fortfarande inte Leddas fel att Strömberg har medfödd vattenskalle. Mycket kan han beskyllas för, men inte det.
Kommentera