Luleå HF

116659 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #389099

Sv: Välkommen, HUGE!
Larionov: Angående huruvida det var beordrat eller inte. Enligt lules tränare erkände skrikegård att det var beordrat i domarrummet, efter matchen, och inför domarna.Och detta har inte förnekats av någon som var i det rummet då.

Alltså har det säkert hänt. Sedan kanske skrikegård ICKE gav den ordern, men nu har han ändå tydligen erkänt det, möjligen av halsstarrighet.

Om du läst och hört honom, har han inte förnekat att han sagt så, men i stället svarat på andra frågor. Typisk mediaträning, alltså.

Fråga: Lules tränare påstår att du i domarrummmet efter matchen erkände att det hela var beordrat?

Svar: Man förstår att grabbarna är sura på ledin eftersom de sett Mika och hans huvudvärk i månader.

Du ser? Han svarar inte på frågan. Kunde han svara "Nej. Det gjorde jag inte." skulle han säkert sagt det. men nu kan han inte, antagligen för att då kommer följdfrågorna till de domare som närvarade: Gjorde han det, eller gjorde han det inte?

Nå, Larionov. Du är ju en klok person. Du har delvis rätt i det där ankdammskommentarerna. Men se mitt förra inlägg för att se hur jag menar att det är en principiellt viktig fråga. Nämligen om en individ har rätt att erkänna att han och medhjälpare omyndigförklarar alla idrottens inblandade jurisdiktion (domare, domarkontrollanter, difiplinkommitté etc) och skipar egen rätt?

Ett sådant förfarande är farligare än ett enskilt slagsmål. Om man accepterar det, accepterar man allt. Vad blir nästa steg? Lulesupportrar söker upp Odåga i hemmet och bryter benen av honom?
Kommentera