Luleå HF

116656 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #389144

Sv: Välkommen, HUGE!
Liam Devlin: Jag är medveten om att Mikas besvär sannolikt mer beror på en lindrig form av vattenskalle än Ledins överfall. Jag är medveten om att det begåtts regelbrott. Jag är medveten om att Oduyas påhopp inte var vackert.
Men ändå, han försöker reta upp Ledin genom att puckla på honom. Han ställer sig sedan framför och försöker få igång fighten, men misslyckas. Ärligt eller inte, det är iaf mer ärligt än att sänka någon bakifrån utan att ge någon chans att försvara sig.

Ja, Oduya är den mest utvisade spelaren. Och? Enkäten bland spelarna resulterade om jag minns rätt i att Ledin ansågs vara de fulaste, jag antar att man inte menade utseendet. Två lika goda kålsupare. Omdömet om Ledin generellt verkar vara att han är duktig på att komma med tjuvnyp, men springer sedan likt en rädd hundvalp och gömmer sig. Ska vi inte ta och döma honom på förhand för det också när vi ändå är igång? Jag menar, det är ju folk som SAGT så om honom!

Nej, jag tror inte något lag är intresserade av några "goons". De skulle inte tillföra något, tvärtom. 5+game och några matchers avstängning är inte vad lagen behöver, misstänker jag. Jag har heller inte ansett att goons är rättvisa.
Kommentera