Luleå HF

116659 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #389152

Sv: Välkommen, HUGE!
Larionov: Det finns mycket att diskutera då, förstås. Men du vill inte ha "goons" i serien och inser inte likheten mellan en "goon" och en Odåga?

Du kommer knappast att finne en goon eller en odåga som erkänner att jag hoppade på gretzky för att han var så bra och spöar jag honom inte vinner de matchen. Nejdå, vad än skälet är kommer det att heta att "det var han som började bråka".

Ta elitseriens mest utvisade genom tiderna. Bulan, en ytterligare lulespelare. han är inte farlig för moståndarna, den lille, men han är besvärlig. Framför allt retar han dem hela tiden och hänger på och stör, ofta på gränsen till vad som är tillåtet, men så åker han ut ofta också. Ändå har jag för mig att det var bäckis i MooDoo, en gång i tiden då vi hade tuffa matcher mot det laget, som påstod att "den j-a lilla råttan vill jag köpa till MooDoo".

Bulan spelar som han behärskar, och vi åker på måga BP som följd av det, men det accepterar vi, vi följer reglerna. Däremot skulle vi inte acceptera att linkping skickar in en 150-kgs bjässe för att krossa Bulan för något som hockeyns regelverk redan bedömt. I så fall skaffar vi väl oss en 200kg som tar en 150 nästa gång, eller varför inte väljer att ta någon mer värdefull spelare i stället. Sätta sig på målvakten, kanske?

Det var en j-a massa skitsnack om att ledin "springer likt en rädd hundvalp och gömmer sig" från din sida. Det kan du lika gärna lägga av med. Fakta är följande. Luleå VISSTE före matchen att styvbenen skulle komma att överfalla Ledin. I det läget valde man att han inte skulle gå in i det bråket. När så odågan hoppade på honom i matchens slutskede vid ställningen 1-2 och lule för övrigt har ungefär en hel femma borta för säsongen, valde ledin att ta smällarna utan snack.

Det kallar du fegt? Jag tror knappast att du själv skulle varit lika modig. Ledin offrade sig, för att lule skulle kunna vinna matchen med mera. Det var rena hjältetakterna, varken mer eller mindre. Vi BORDE haft många minuters PP, och det KUNDE ha givit oss många pinnar i matchen.

Andra spelare har hoppat på Ledin många gånger senaste åren. Han har INTE sprungit och gömt sig. Eller har du sett Luleå så ofta att du vet annat än vi själva?
Kommentera