Luleå HF

116656 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #459286

Sv: LHF:s väg mot SM-guldet
Albert Hall: Tror Bobbe menade att PP just i denna matchen hade behövt vara mer effektivt för att kunna bärga några poäng. För samtidigt som LHF är ett av ES bästa lag i PP är ju LHC bland de bästa i boxplay.
Renberg tycker jag fortfarande ligger ganska långt från någon stjärnstatus, kanske beroende på en skadefylld inledning av säsongen. I förra mötet såg han enbart grinig ut, och inte var det (målet undantaget) så mycket bättre i denna match.

Tror också att du har en poäng i att anfallsspelet blev lite lidande pga backupsättningen, det är nog svårt för en spelare som Holma att känna samma förtroende för Jonas Johansson som för Åkerström ex.vis.

En lite knepig domare som tog för lite (eller snarare mycket) av varje gav LHC en del fördel i inledningen av matchen, men kompenserade upp det mot slutet då LHF fick en hel del med sig. Nu verkade det inte ha så mycket med utgången av matchen att göra då LHF gjorde sina mål i början och LHC i slutet, men jag är lite tveksam till den här "inlåningen" av domare. Det skapar bara osäkerhet bland spelarna och ger ibland en underlig matchbild. Kan vi istället inte försöka hitta en så jämn och lika nivå bland domarna så att alla är med på vad som är tillåtet och inte?
Kommentera