Luleå HF

116656 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #504770

Sv: Tre Kronor
Albert Hall:

Jo verkligen. Man ska väl inte spekulera i om de är skyldiga elelr inte skyldiga. Men vad man kan göra är ju att konstatera fakta. Samtliga tre har erkänt att de har haft "sexuellt umgänge" med kvinnan. Enligt HENNE så skedde våldtäkten i omgångar från 03.00 ända fram till 11.00.

Givetvis ska ju inte polisen/rättsystemet ta någon som helst hänsyn till att det är hockeyspelare. Men säkerligen kommer de att få bära med sig detta för resten av deras hockey karriär, vare sig de är skyldiga eller ej. Kommer de att medverka i Lindköping resp. Mora under avslutningen av säsongen? Hoppas inte, risken finns ju att det blir värre än vad det redan är.

Men även om det skulle visa sig att de är skyldiga så är ju det hela en stor skandal (även om inte lika stor). För under en landslags samling skall väl inte gruppsex vara involverad...?

Mats Wennerholm tycker att Englund skall avgå för att han försöker "sopa det hela under mattan". Det håller jag fullständigt med om. Detta bör ju ses på allvarligaste vis.

Jag hoppas att deras landslags karriären har nått sitt slut, även om de ksulle visa sig vara oskyldiga. Tycker de har ängat sig åt saker som inte skall ske under en landslagstunering. Har de dessutom inte famlijer?

Det viktiaste nu är ju dock att sanningen kommer fram. Oavsett hur skrämmande den nu än är. För någon ljuger ju, antingen spelarna eller kvinnan. Otäck historia hur som helst.
Kommentera