Luleå HF

116656 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #505601

Sv: Tre Kronor
Kickan: Och du var tydligen med eftersom du verkar veta vad som hänt.

Lek med tanken att bruden ifråga tyckte det var häftigt med ett gäng 3kr stjärnor. Hon följer med, sliter av sig kläderna och hoppar i bingen det första hon gör. Har grabbarna ur ett juridiskt perspektiv, gjort något fel?
Du kan sitta och spekulera i sannolikheten att hon ville eller inte ville, eller hur många procent av den kvinnliga befolkningen som skulle ställa upp på en liknande "aktivitet", men du vet inte sanningen.

Att hon sedan ångrar sig dagen efter, speciellt om underlivet inte mår så bra, är en annan sak. När det går upp för henne att släkt, vänner och hela hembyn kommer att få reda på vad som hänt passar det ju bra att dra till med "jag måste varit drogad".

Polisen plockade upp och isolerade de tre spelarna per omgående. De hade m.a.o. ingen chans att prata ihop sig om någon "version". Istället utgår jag från att samtliga ärligt och uppriktigt berättat vad som hände under natten. Om nu dessa berättelser överensstämmer med varandra till fullo, antar jag att rättsväsendet bedömt vittnesmålet som sanningsenligt. Och då man mer eller mindre per omgående friar spelarna finns det inte så mycket mer att diskutera, det är nog brudens version av det hela som är lite tveksam.

Handlingen i sig är moraliskt förkastlig, då Husse har sambo och ett litet barn, men det är hans och hans familjs problem, inte ditt eller mitt.
Personligen är jag likgiltig inför fortsättningen, försvinner han från LHC, fine. Väljer man att behålla honom, fine. Men oavsett vilket kommer jag nog aldrig mer att kunna känna någon respekt för honom. Men det handlar ENBART om mina personliga moraliska värderingar, det har inget med någon jusridik eller skuldfråga att göra.
Kommentera