Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Inlägg #324644

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Stefan: Kloka ord.

Överstegrisen:
Du måste ta och lugna ner dig. För det första: madhawks är definitivt inte drägg. Madhawks har bland de största hjärtan för MIF, och utan Madhawks hade det inte funnits varken stämning eller läktarkultur i form av tifoarrangemang i Malmö Isstadion. Så kalla Madhawks för allt i världen inte drägg!

Det är en klar skillnad mellan att se MIF minst en gång i veckan, betala biljetter och ge dom ett j-la stöd VARJE MATCH och ändå få riktigt skitspel levererat. Du kanske inte förstår detta där du sitter framför text-tv, klart inte samma känslor cirkulerar i kroppen då!

Du ska veta att MIF fick ett J-VLA stöd HELA MATCHEN, och att ryggaktionen var ett sätt att visa at man bryr sig. Att det är känslor inblandat. Vi hade kunnat göra som Goa Gubbar också, stått och sjungit "Grattis VF", men en sådan sak hade varit mycket mer pinsam anser jag. Då kan man ägna sig åt boule istället.

Att du itne har någon koll visar du genom att dr aupp detta redan överstökade ämne över en vecka i efterhand. Detta är redan glömt och förlåtet av spelare och supporters. Vi har alla gått vidare.

Och som sagt, uttala dig inte i nämnda ordalag om Madhawks. För då vet du inte vad du snackar om.
Kommentera