Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Inlägg #324716

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Överstegrisen:

Stödet är A till 0 ja UNDER matcherna, detta hände EFTER matchen, men de kanske går matchen i matchen i omklädningsrummet också med Frölunda vem vet?

eftersom du kallar fansen som protesterar mot ett 20manna lags uppträdande drägg så bör du kalla samma lag för drägg som inte tackar fans som betalar vid hemmamatchen mot MoDo därefter eller?

F-n vilka j-kla drägg vi har i MIF Redhawks bara för att 60pers? vänder ryggen åt laget i EN match så skiter vi att tacka 5000pers i matchen efter... oooo just ja vi får ju bara 100.000kr/mån för att spela ishockey och ge järnet i ALLA matcherna och de på läktarna får "bara" betala 100-200kr så ut med dig på läktaren Anders match in och match ut och heja fram ditt drägg till lag. Skyll inte på ekonomin nu, hur bra ekonomi tror du Jojo mfl har efter att ha rest omkring land och rike och stöttat MIF i mot och medgång nu i flera år?

Notera att vad jag vet så har detta hänt EN gång, MIF har varit ett "skit" gäng nu i 5-6 år dock aldrig så under isen som i år dock men nog f-n har Madhawks och Co varit på matchen efter och hejat på laget igen.

Och nog var dem på MoDo matchen och hejade igen, och de lär vad jag hört hejat fram MIF under HELA matchen mto Frölunda mer jobb än vad MIF la ut på isen. Och för att få ett lag på 23spelare att ha en dålig dag samtidigt är lika enkelt som att vinna 59mille idag på V75.
Kommentera