Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Inlägg #325278

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Överstegrisen:
Jag kommer nu ta upp mycket av det skräp du vräkt ur dig och svara på detta relativt sansat.

"Möjligt att detta skedde för en vecka sedan. Men nu är det så här
lille vän. Jag bor 30 MIL ifrån Malmö och har ingen möjlighet att se laget spela. Har också en tajt ekonomi så jag kan inte åka iväg på bortamatcher heller. Läste om detta i media och såg det först i torsdags då Percys Pågar gick på TV4. Är ju lätt för dig att ha koll då du bor i Malmö. Finns faktiskt fans även utanför Malmö!!!!!!!"

SVAR: Hur du pririoterar MIF lägger jag mig inte i, kan bara konstatera att du bekräftar vad jag tycker - vi som är från Malmö har koll, det har inte du, så sluta agera som om du vet allt. Och det finns många trogna fans runtom i landet utanför SKånes gränser som håller på MIF - och til skillnad från dig vet vad dom snackar om.

"Sedan så hade väl Madhawks ett möte med Stefan Kreuger, det såg det iallafall ut som på Percys Pågar. Resultatet av det blev väl att de inte var välkomna in i omklädningsrummet längre. Tycker det är bra med kollektiv bestraffning. Så kanske Madhawks kan se till att göra sig av med nollorna som bara förstör??? När de väl gjort det så är de säkert välkomna igen."

SVAR: Ja vi hade ett möte. Resultatet blev helt till skillnad från det du tror dig veta att Stefan Krüeger anser att vi är dom bästa fansen MIF har och att vi är trevliga och bra grabbar. Kollektiv bestraffning bra?Ja, och även barnaga, HIV, krig och rökning. Dessutom är Madhawks inga nollor. Och slutligen: Du är den siste som bestämmer när och om någon är välkommen igen.

"Magnus: Jag drar ju inte alla över en kant. Men tydligen finns det "nollor" inom supporterskaran som beteer sig som drägg. Jag kan ALDRIG acceptera att någon/några skanderar "hata" innan en match. Eller att man vänder ryggen åt sitt lag efter match. Man kan möjligtvis bua åt sitt lag under match för att få dom att vakna till liv. Men aldrig vända ryggen åt dom. Men tydligen så tycker du, Stefan, Knegoff och flera att kan göra så då???"

SVAR: Du gillar inte att någon hatar? Du kan itne acceptera det? vad ska du göra åt den saken? Till och med Goa Gubbar hatar, när kamerorna inte är på. Dessutom är det mycket värre att bua åt sina hjältar än att tyst men koncist visa dem vad man tycker! Är det något man aldrig gör så är det ändå bua!!!

"Tydligen har jag överreagerat enligt vissa över det som fansen gjorde mot laget i Göteborg i förra veckan då de vände ryggen åt laget efter matchen."

SVAR: För första gången har du helt rätt.

"Jag är inget proffs när det gäller att se på hockey live, men jag tycker
ändå att man inte ska vända sitt lag ryggen och inte låta dom få tacka
klacken efter match. Jag kanske är gammalmodig men då får jag väl vara det då."

SVAR: En egen åsikt har du väl helt rätt att ha. Svarar du för vad du gör och inte gör så svarar jag för mig och mina handlingar.

"Har blivit idiotförklarad av bl a Stefan, Magnus, Knegoff mf l, men är van vid det. Törs säga vad jag tycker även om det känns obekvämt. Jag kanske påminner lite om Mif:s hövding Percy i det avseendet=)"

SVAR: Du påminner inte om honom alls.

"Magnus: Att du tyckte det var det lägsta du hört att mifsupportrarna är
medgångssupportrar. Jag har sett Mif själv och tyvärr måste jag säga att klacken är väldigt bra i medgång men mycket sämre i motgång."

SVAR: Du har sett MIF nån gång och kan därför uttala dig om stödet i med eller motgång? Tänk över det uttalandet igen och fundera över hur trovärdig du är som källa där.
Kommentera