Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 24-10-17 Borta
Rastori: Tycker både Woods och Niederbach dessutom sett ruggigt trötta ut när de väl varit inne, så helt rätt. Carlsson klagar jag inte på dock.

KB:

Vi har en klart defensivare antydan den här matchen där vi vill kontra bra efter Linköpings pucktapp.

Det har sett ganska bra ut, vi har inte spelat ner oss i ett hörn. Vi vill inte bli fastlåsta i hörnen. Det är en bra strategi som inte inbjuder till kontringar när vi överbelastar i offensiva för att vinna pucken.

Kanske ledningen lyckats få oss förstå att det inte är någon mening till överambitiösitet i de lägena. Tvärtom så skadar det oss. - Vi har verkligen haft problem med det hittills.

Monno: Woods - Carlsson - Niederbach kan inte ha spelat många minuter den här perioden.

Rödluvan: Haha ja. Inte bara det, utan han var 5 meter ifrån. Han verkar ha något problem med synapserna. Som att han alltid måste tänka ett par sekunder innan han tar en åkning, skjuter eller passar.

KB: Det har jag tyckt att han gjort alla matcher han varit med. Hoppas det lönar sig den här gången och att han inte bara förlorar platsen för att Vigge kommer tillbaka.

bengt88: Jacobsson ser pigg ut också. Nästan så han inte hinner se att han faktiskt har farten för att gå på mål själv.

Zource: Snarare hela han. Vi behöver sjukvårdarna till vårt sårade ego.

Rödluvan: Han ligger ju dock rätt till i banan där. Ruggigt felpass. Tycker Jacobsson ser pigg ut idag, kul.

Sänk dom där jävla ät ägg nissarna . Kämpa Modo 💪

Rödluvan: påväg åt andra hållet ju

SPOODI: Tycker Jasek ser 17x piggare ut idag än tidigare

Zource: Att Rundblad inte hinner upp den på blå?

NuMo: Vill ju inte att byxan spricker…

Monno: Tycker det har sett något bättre ut idag, men överlag hur vi sorterar i egen zon är ett riktigt sorgebarn. Bra mål av LHC där dock. Synd då vi attackerade framför deras målvakt på ett sätt som jag inte sett den här säsongen precis innan. 2-3 riktigt farliga chanser.