1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483716 inlägg · 4079 ämnen

Bästa inläggen


Sv: Silly season
Tarasov: Finns mycket som är bra nu med Ö-vik och MoDo. Laget är i SHL. Hinken viftar vilt med Plånkan. Bra krogar att käka på. Går att köpa eller hyra en villa rätt billigt. Naturen runt kommunen är svårslagen. Flyget är väl enda minusskiten, men tåg tar dem lätt till Umeå eller Sundsvall en shoppinghelg
Kommentera

Sv: Silly season
Som jag skrev här inne i fredags så har jag fått väldigt tydliga indikationer på att MoDo ska ha gjort klart med en spelare. Och då kan man lägga ihop 1+2 och komma fram till att det är en back som är klar. Samt får jag indikationer av min källa att det är en svensk det rör sig om.

Läser i MP:s senaste intervju att Hinken i sedvanlig ordning ej säger för mycket om hur det går med backjakten. Men i delar av intervjun som. "budet är väl accepterat" "Vi har av anledningar inte fått ett färdigt avtal än". Vilket i praktiken betyder att han har kommit överens med spelaren om roll, lön, etc. Det är bara skriva under papper som återstår. Samt flytt då han i intervjun säger att "det är väl bara en fråga om personen kommer till Sverige".

Med det sagt har jag en får väl säga okvalificerad teori om att detta är Jacob Larsson som är backen det handlar om. Han blev nyligen pappa för första gången i dagarna. Vilket kan fördröja vissa processer i skriva avtal etc. Han är en spelare som vi vet sedan innan att Hinken är på. Det är exakt den profil av back som Hinken tittar på. Stark i defensiven, duktig på rören, kan logga många minuter. Mattias Persson som vi vet jobbat nära MoDo senaste tiden har nämnt flera gånger att han är MoDos huvudspår. + han är 27 år, exakt samma ålder som: Alex True, Lukas Jasek , Måns Carlsson, Winberg. Så det finns ett tydlig mönster sedan innan i vilka vi värvat detta fönster. Robert Hägg som vi också tittar på är några år äldre samt tror jag inte att han är tillräckligt skicklig på rören för att vara vår utnämnde "Toppback". Så det är för tillfället bara en teori. Men vi får se
Kommentera

Sv: Silly season
puffe: Som sagt har jag bara hört av min källa att en spelare ska vara klar för MoDo. Jacob Larsson är bara en ren och skär gissning från min sida. Men ja jävligt kul med rykten :)
Kommentera

Sv: Silly season
Framnäs:
Varför måste det alltid vara fel på en spelare om tackar nej till ett bud i MoDo? Han kanske har förmågan att vara en 3-4 back i lag som kommer vara på nedre halvan. Han kanske heller inte vill ge en rabatt på sitt marknadsvärde om han inte får längd. Vi talar också om en spelare som sannolikt inte är ekonomiskt oberoende utan kommer behöva arbeta med något annat efter karriären och alla 100 000 extra per säsong blir då viktiga.
Kommentera

Sv: Silly season
hompa90: Fil.kand. Costanza 186 cm 99 kilo klar för Hockeysnack 2 år till!
Kommentera

Sv: Silly season
Rödluvan: Tycker vi ger True åtminstone 20 matcher innan motorsågen kan plockas fram. Tyvärr har många redan dömt honom som flopp innan han ens dragit på sig sin träningsoverall
Kommentera

Sv: Silly season
wesslan: Jag blir väldigt nöjd om det är Jacob Larsson hinken har rott i land. En stabil pjäs som kommer logga 22-23 min per match.
Kommentera

Sv: Silly season
Rödluvan:
Preliminärt tävlar han med Jacobsson skulle jag tro. Men du har rätt ang True, motorsågen lär gå rätt här på forumet efter några felpassningar eller om han inte gör poäng på 3-4 matcher
Kommentera

Sv: Silly season
Okej. Hinken säger att han har ca 10% kvar av spelarbudgeten. Att han har pengar till en toppspelare och en breddspelare. Att det kan bli två backar men också en back och en fw beroende på vad han hittar.
Byström har tackat nej.
Han väntar in besked från en toppback men har andra spår om det skulle skira sig.
Kommentera