1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495014 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1133213

Sv: RE-building the future 09/10
Salle:

Håller också med dig. Ser gärna att man ger Svedberg chansen till att vara andramålis nästa säsong, Zakke kan man skicka till löven.

Angående defensiva backar, skulle inte Kurvinen kunna fylla en av dessa roller. Han började ju säsongen riktigt kasst och jag hade inte sagt något ifall man skickat iväg honom då. Men under andra halvan av säsongen tycker jag han skött sig bra, han skulle kunna fungera som en av backarna i ett tredje backpar. Kan ju vara ett alternativ beroende på vad som finns ute på marknaden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 09/10

Rytter och Salle: Svedberg trodde jag på innan säsongen, men jag tycker inte han har tagit chansen. Visst, de matcher som han spelat nu i ES är inga roliga matcher, men han är för yvig i sitt spel. Det är som han känner att han måste överarbeta situationerna och hamnar därför oftast helt snett i andraläget.

Zacke vet vi trivs hemma i Övik och vi är alla inne på att det behövs en riktigt bra uttalad förstemålis. Att då ha Zacke som backup, som passar bra som just backup, ser jag inget fel med. Jag ser det snarare som en trygghet.

Och en sak till, med tanke på vad det kommer kosta att ha en kanonmålis så kan Zacke mycket väl vara den bästa och billigaste lösningen.

----------

En helt annan sak som jag kom på i natt. Vi måste få bort det självgoda "The Heart of Hockey". Just självgodheten är det som, likt en cancersvulst, äter upp klubben innifrån.

Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10
Rytter: Hoppas verkligen att svedberg blir andramålis nästa säsong tycker att han är redo för det. sen så måste vi skaffa en ny förstamålis.och ska man tro rykten så blir det Backlund som blir vår nya förstemålis.Zacke kan dom skicka så lång bort som möjligt tycker jag.Ett annat rykte jag har hört säger att fredrik Warg är klar för Timrå nästa säsong
Kommentera