1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497620 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #1161829

Sv: RE-building the future 09/10
spud: 400k/mån hade han gärna fått tjäna om han levererar som han gjort de senaste åren. Att inte erbjuda Haydar bättre lön än våra nuvarande stjärnor är fel tycker jag. Attrationskraften till staden och klubben kan aldrig vara samma för en utlänning liksom.

Jaja, blir nog KHL för honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 09/10
shinzawai:

Jag hoppas att det där är någonting han säger för att undvika rubriker. Han kan mycket väl ha erbjudit Hejdar 350 000 kr och menar att det inte är så mycket mer än Salomonssons 250 000 kr (eller vad han nu tjänar).

Magkänslan säger mig att man verkligen inte vill gå miste om den här värvningen. Han har ett stort symboliskt värde också eftersom han har diskuterats så flitigt bland supportrarna.
Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10
shinzawai:
Exakt vilka summor det rör sig om vill Andersson inte säga, men faktumet att Haydar inte tackat nej efter tre veckor bör ju tyda på att Modos bud är marknadsmässigt.

– Vi är med i budgivningen och jag hoppas självklart att han skriver på, säger Andersson.

Sportchefen, som i veckan gick ut och sa att en eller eventuellt två spelare var på väg att skriva kontrakt med Modo, har fått mycket skit från supporterhåll för att han "lovat för mycket".

– Det blir väldigt mycket spekulationer och jag kommer att skärpa mig på den fronten. Jag är ny i den här rollen och jag lär mig hela tiden.

Andersson är också fast i tron att Modo kommer att ha ett slagkraftigt lag när säsongen 09/10 inleds, även om han medger att det är svårt att komma till skott.

– Det är ett svårt läge. Det kan se bra ut i förhandlingarna, men så backar spelaren och vill se om han får bättre betalt någon annanstans. Vi får se vart vi hamnar i slutändan, men jag är förhoppningsfull.

– Vi för diskussioner med flera spelare och håller koll i övrigt. Bland annat så kollar Thomas (Steen) på spelare i Nordamerika. Vi tittar även på spelare i länder som Tjeckien och Finland, säger Andersson.
Kommentera