1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495666 inlägg · 4088 ämnen

Inlägg #1164303

Sv: RE-building the future 09/10

Paddan har varit/är på KickOff:en och har SMS-rapporterat följande till mig.

2000 sålda årskort hitills, ståplats oräknat. 2600 inkl ståplats var siffran för hela förra säsongen. Två vakanta VIP nu, 75% av dom (alla) skulle omförhandlats inför kommande säsong.

Alexander är tveksam hur "pappa" kommer att kunna hantera presskonferenser odyl då han blir nervös när han skall prata inför fler personer än tre. Men plocka talanger är han riktigt bra på. Och han tror att Thomas passar bättre som tränare än talangscout.

Försäsongsträningen är uppdelad i 7 perioder med succesiv upptrappning från ren grundträning till hockeyspecifik powerträning.
Målet är att MoDo kommande säsong ska ha minst skadefrånvaro i ES. All träning förlagd på fm med extra pass på em för de som behöver.
Horava beskrivs som fantastiskt seriös med hårda krav. Espeland var en av dom som kom för sent och fick stå med mössan i hand. Nu vågar han inte kommit sent nåt mer.


En bra PP-back och en el två toppfrwards vill Milo se i MoDo men han tror det dröjer till slutet av juli innan alla värvningar är klart.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 09/10
Salle: Bara 2600 årskort sålda ifjol?!! Whoa? Har för mig att vi låg över 4000 sålda årskort under guldåret, eller är det mitt insomnia-töcken som lurar mig?
Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10
Salle:

Vad långa SMS han skickat...
Kommentera