1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495586 inlägg · 4088 ämnen

Inlägg #1164594

Sv: RE-building the future 09/10

Paddan: Vore väl otroligt knepigt om det inte handlade om miljoner i förlust då man hade mindre publik, missat slutspel, ivägskeppade spelare samt galna sista minuten värvningar. Ja plus då att man sagt upp personer till höger och vänster samt köpt ut spelare från kontrakt även efter säsongen tagit slut.

Men någonstans måste man börja och det kanske var mer viktigt att få bort dessa underpresterande spelare/ledare för att senare kunna göra så att klubben går bra igen. Frågan är om de bara är tillräckligt vakna för att förstå att man får mer sponsorer, årskortsköpare om man kan presentera ett vettigt lag så tidigt som möjligt.

Förstå mig rätt. Jag vill inte att man gör som förra säsongen och ta första bästa lediga för att vara klar så tidigt som möjligt. Men när man läser att det troligast inte blir klart med hur laget ser ut förrän i Augusti så finns möjligheten att en hel del sponsorer tappat tron på att det ska bli något roligt att sponsra.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 09/10
MorganaLefaey: I och med att vi köpt ur Jerry/ecke ur deras kontrakt i detta resultat tror jag man får sätta på sig säkerhetsbältet innan man får reda på det.
Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10
MorganaLefaey: Men tipset då? Jag drar till med åtta.
Kommentera