1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495014 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1319490

Sv: RE-building the future 2010/2011
spud: Det finns ju såklart ingen garanti för att det stämmer, men samtidigt är det lite lurt att ingenting händer trots att man har en sån tunn trupp som man har och har missat/struntat i en del lediga namn som funnits på marknaden, typ Ulmer, Corso, Murley, Eriksson med flera. Det kanske på något vis finns en baktanke med det som vi vanliga fans inte har en susning om, även om det är hur frustrerande som helst att se match efter match gå utan att något händer.

Och det är ju som sagt bara två matcher kvar innan uppehållet och även om man värvar någon i eftermiddag hinner han ändå inte bli spelklart till på måndag, så det är lika bra att se vad som händer runt jul. Om den där trestegsraketen var en riktig missil eller om det bara var ännu ett hemgjort knallpulver på forumet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2010/2011
Petey21: Jo, men det handlar ju inte om att de ändå inte blir spelklara förrän på måndag - det handlar ju om att vi har tappat 15 av de senaste 24 poängen. Till viss del genom att aktivt undvika lediga spelare på marknaden och spela med en för tunn trupp.

Freddans enda sätt att rädda sig kvar som sportchef borde därför vara att leverera nyförvärv som tar hans a-lagsbygge till slutspel. Ur ett lika brunt läge som ifjol vid jul. Passiviteten går inte att bortse ifrån och det är han själv som valt den.

Redigerad kommentar

Kommentera