1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1326549

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
Bad_Brett: Ok, jag trodde du tillhörde dem som trodde att Hedman skulle dominera i sin första säsong. Jag är fortfarande övertygad att han skulle fått någon eller några månader i farmarlaget om han inte varit draftad så tidigt, och förmodligen hade det nog bara gjort honom gått att få dominera i den mijön och samtidigt få massor av istid.

Nåväl. Det är helt ok om sista backplatsen står mellan Westin och Jonsson. Då är det inte särskilt illa ställt. (Dock kan man också ifrågasätta Josefsson som jag inte tycker är helt given.)

Saken är den att jag tycker inte att Modo är i postition att låta unga spelare få istid för att kunna prestera om en eller ett par säsonger. Vi måste spela med bästa laget, åtminstone tills vi fått in en vinnarkultur i laget och det finns självförtroende.

Nu förstår jag faktiskt inte varför inte Byström kan få istid. Jag tycker att han är många klasser bättre än Häggström, som verkligen inte får ut ett dugg. K Fopp är rätt uddlös framåt, men han tillför i alla fall en del defensivt. Främst i samband med 4-5, men även annars så har han lite mer att tillföra än Häggström i den detaljen.
Kommentera