1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1326932

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
Berka:

Han var ju inne på 5-2-målet i varje fall...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
Bad_Brett: Aha okay :)

Lite roligt som jag reflekterade över en sekund, för tja låt säga 2 månader sedan så sågade tikarna oss för våran värvning av challe sammtidigt som alla var rörande överens om att perra var bättre och precis rätt för detta lag, han införde verkligen en ide i deras spel och kunde absolut få fart på sina stjärnor.

Läs idag, då är perra fel tränare som inte har en ide med spelet , heller kan han inte få fart på alla överbetalda stjärnor och han borde sparkas.

Kanske är det challe-effekten från förra säsongen som börjar gå ur timråspelarna och nu sjunker tik som en sten i tabellen då perras coaching börjar infinna sig? , ja vad vet jag ;)
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
Bad_Brett:

En liten iaktagelse jag har gjort de senaste matcherna är att MoDo, tekningsstatistiken till trots, får panik så fort det är en tekning i den egna zonen. Uppställningarna ser ofta konstiga ut, där man ibland sätter tre spelare på en markering, medan man vid andra tillfällen glömmer bort att markera skytten helt och hållet. Kontentan är att det inte riktigt verkar finnas någon plan för hur man ska spela sig ur zonen, utan samtliga spelare irrar runt som yra höns.
Kommentera