1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1327027

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
Berka:

Trams. Kedjorna är lite felkomponerade, men vi dominerade i princip hela matchen. Linköpings båda mål kom i power play och det är inte många lag som kan matcha spelare som Johansson, Hlavac och Hlinka. Fortsätter MoDo att spela som de gjorde i kväll blir det slutspel, det är jag övertygad om.

Tyvärr så har MoDos stora problem varit jämnheten och det är inte alls omöjligt att man faller ner i en ny formsvacka. Men i dagens match fanns det verkligen inte mycket att klaga på, bortsett från att spelarna får lite panik i egen zon titt som tätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
Bad_Brett: Då såg vi inte amma match!!!

Modo dominerade 1:a och lhc kom inte ens in på modos mål, inte ens i PP, modo spelade smart, flyttade puck snabbt och hade stenkoll på grejerna utan att igentligen inte skapa speciellt mycket själv men gjorde ändå 2 bra mål.

Andra perioden tar lhc över och modoutvisningarna blev fler och fler för att modo inte kämpade lika hårt, man spelade ofta fast sig och man slarvade med passningarna, att lhc bara gör ett mål är dåligt trots mängder med skott och ett bra spel av tarkki, det var ofta hönsgård i försvaret.

Tredje är nattsvart, lhc är ytterst nära att näta gång på gång och modospelarna turas om att sitta i utvisningsbåset, 0-7 i skott efter 5 min och modo var ruggit nere i brygga, vi hade inget spel what so ever och vi spelade nog första 10 min i egen zon, då kommer den där individuella situationen som danielsson står för och vipps hade vi gjort periodens första mål heeelt orättvist och ologiskt, 4-1 och matchen var i princip över.

Så att du kallar matchen mododominans är däremot rent trams!

lhc ägde 2 perioder men var inte tillräckligt effektiva i avslutena det fällde dom.
Kommentera