1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1327656

Sv: Apropå ingenting...
Berka:

Jag måste ändå ifrågasätta valet av straffskyttar. Även om vissa är väldigt duktiga på träning, så skulle jag ändå hellre se att man kör med spelare som har varit heta i matchen, till exempel Fasth, Cehlin eller Järnkrok.

I övrigt måste jag passa på att hylla Adam Larsson som spelade det bästa backspel jag har sett en junior göra. Om hans ljumskar håller så kommer han bli en av de bästa i världen, den saken är klar.

Däremot ser jag inte storheten i John Klingberg, som jag tycker fattade urusla beslut matchen i genom.

Sedan tror jag inte att Max Friberg är något för MoDo, ni som nu ville se honom, i alla fall inte till nästa säsong. Han ser alldeles för vek ut för att hålla för Elitseriespel.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Är lite tveksam till Adam Larsson. Han är utan tvekan en jättetalang, men han verkar inte ha någon riktig "stake". Visst kommer han att bli bra det är det ingen tvekan om, men jag tror att jag kanske ska revidera min åsikt om att Adam Larsson kommer att bli bättre än Hedman. Hedman har lite mer djävlar anamma. Det är alltså väldigt stora talanger vi pratar om, men jag tycker att Larsson saknar en liten dimension i temperamentet.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Intressant att du inte vill se att av de mest lovande juniorerna i modo.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Ja det var inga bra straffar men rönnberg hade kanske koll på läget trodde han.

friberg vill jag inte ha, däremot fasth, fast det skrev jag här för längesedan att han skulle jag vilja ha till modo.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: den här matchen var inte hans bästa, tappade puck många gånger, varit bättre i dom andra och frölunda matcher
Kommentera