1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495161 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1330065

Sv: Apropå ingenting...
Fantastisk brist på ödmjukhet, samma fenomen som varit så otroligt kostsam för oss de senaste 10-15 åren avslutar denna positiva nyhet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

spud: Hur kan vi supportrar förändra detta? Kan vi förändra detta? Är det bara kommunikationen utåt som saknar ödmjukhet, eller är det något som genomsyrar hela föreningen?

Finns det kvar spelare som saknar ödmjukheten, trots att vi snart bytt ut alla spelare och ledare sedan senaste guldet? Eller är det här något som bara finns inom kansli och styrelse?

För snart två år sedan var detta i ropet här på HS och på modoiter.se. Ledord Ödmjukhet, tror jag vi kallade det. Det var en del av det brev som vi skrev för att få till en förändring, bl a att Jerry Häggström och Ecke skulle få sparken.

Idag, snart två år senare, verkar ingenting ha förändrats gällande ödmjukheten. Med andra ord är denna sjukdom fortfarande kvar inom föreningen. Jag tror att mycket skulle förändras till det bättre om man ersatte Hasse Andersson som klubbens pressansvarige.

Han borde ersättas av ett par personer som har ansvar för hemsidan och för presskonferenser, pressutskick och nyheter. Ett par yngre personer, som inte är gamla spelare eller liknande. Det finns flera här på HS som jag tror skulle göra ett mycket bättre jobb än det som görs nu. Går man ut och gör en riktig headhunting kan man säkert finna personer ännu mer lämpade för uppgiften.

Kommentera