1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494689 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1333024

Sv: Apropå ingenting...

Björn W: I en annan stad i ett annat land i en annan tid kanske. I Köpenhamn var läget ("klubbscenen" kan man kanske kalla det...) ett helt annat än Stockholm idag.

I min låtsasvärld köper jag betydligt hellre någon av de tre existerande om jag blir Steinbrenner-rik än lägger slantarna på BP och Vasalund fusionerade spelandes på nya Swedbank Arena i Solna. Betydligt enklare resa.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
El Maco: Jovisst, men jag har faktiskt träffat en gammal hardcore KB-supporter (idag välbetald CFO), de blev avsnoppade av Flemming och visste att de i grund och botten hade något att vinna på att låta honom göra som han ville.

Jag säger Stockholm Hockey 2020, om RF avskaffar 51%-regeln inom 2-3 år och inget drastiskt händer med de existerande klubbarna - typ en Percy var som besinningslöst plöjer ner pengar i dedikerade arenor och dyra spelare. De nuvarande organisationerna är för självdestruktiva och kommer inte att komma längre än så här - med en öppning för nya spelare att försöka.

Men visst, man kanske ska återläsa Offside-artikeln från 2000 då du, Smokey och DJ Hemp ställs som motvikt till Halmstad Hammers. Mot dem vann ni ju i alla fall.

Redigerad kommentar

Kommentera